Предимства:

Нашите клиенти могат да бъдат сигурни във високото качество на нашата работа. Разходите за полагане на  машинна мазилка полусуха замазка и шлайфан бетон от нашата компания приятно изненадват със своя демократичен характер, но резултатът надхвърля всички очаквания: услугите се извършват възможно най-скоро, което по никакъв начин не се отразява на качеството.

Какви са предимствата на сътрудничеството с нашата компания? В процеса на работа използваме усъвършенствани технологии и висококачествено оборудване, което ни позволява перфектно да се справяме дори със сложни задачи. Резултатът говори сам за себе си, човекът получава идеално гладки и равни повърхности.

Огледа на  обекта е безплатно Услугата не е включена в цената на работата. Специалистът ще извърши необходимите изчисления за апартамент, офис или гараж или жилищна сграда и ще ви каже цената на работата Но! Ние практикуваме индивидуален подход към клиента, така че крайната цена е резултат от взаимно решение.

Цената  зависи от няколко показателя на избрания материал, площта на помещението и някои други. Нашата гъвкава ценова политика се допълва от висококачествена работа. Гаранцията е от 2 до 5 години.

ВИЖТЕ КАК РАБОТИМ:

Искате ли да се уверите в професионализма на нашите служители?

Можете да направите това, като посетите някой от нашите обекти и наблюдавате напредъка на работата. Вижте оборудване, материали и изработка.

ПОВЕЧЕ ЗА НАС 
Искате да разберете повече за нас? Нашата компания имаме дългогодишен професионален опит в планирането и цялостното изграждане на жилищни, промишлени и офис сгради, както и в допълнителни дейности – машинно полагане на подови покрития, изпълнение на различни видове строително-монтажни работи от крайните фази на строителния процес и др. Постигнатото ни даде възможност в последните години да реализираме и проекти за строителство на нискоенергийни монолитни сгради. Добрата строителна практика се постига благодарение на отлично подготвен екип, иновативни технологии, сътрудничество с партньори със сходни високи критерии за качество. Цените на нашите услуги са привлекателни.
Собствена механизация
Пълен набор оборудване и механизация за изпълнение на груб строеж и други видове СМР от крайните фази на строителния процесКулокран POTAIN MCT 78 с горно въртенеСамоиздигащ се кулокран POTAIN IG050 с долно въртенеДизелов миксокрет за подови замазки PUTZMEISTER MK740 DB с вграден компресор. Машината се използва за изпълнението както на земно-влажна, така и на течна замазка.Геодезически измервателни уреди, включващи тотална станция GPT-3005N на TOPCONMaшини за шлайфане на бетонови настилки и други .10 / Maшини G – 4  за полагане на нашинна мазилкаПодемници GEDAНад 20 000 м² кофражи от водещи световни марки2500 м² фасадно скеле
Богат опит: повече от 300 000 м² РЗП
Безкомпромисни критерии за качествоНашата компания имаме експертен опит като главен изпълнител на строителни проекти – повече от 300 000 м² РЗП. Успешното финализиране на поетите към възложителите ангажименти се постига чрез постоянно усъвършенстване на уменията на екипа и използване на съвременни технологии в строителството. Основни цели на строителната компания са постоянно повишаване на качеството на изпълнение на проектите и ефективна комуникация с възложителите за постигане на оптимален краен резултат.
Отговорът на професионалните предизвикателства и конкурентните условия на пазара са високите стандарти за качество, удовлетворяващо и най-взискателните клиенти, които държат на подробно планиране, внимателна селекция на материали, последователни усилия, коректни взаимоотношения и съобразяване с договореностите. Нашата компания имаме е в състояние да предложи на инвеститорите ефективен начин на работа, доказал предимствата си във времето, или изцяло нов подход, ако конкретните условия го изискват.

Платете след изработка

Вие плащате за извършената работа само след като те са завършени. Без скрити надценки или етапи.

Сключваме договор за изработка

Преди започване на работа сключваме договор за СМР. Можете да сте сигурни, че всички задължения ще бъдат изпълнени.

Спазваме уговорените срокове

Ние работим стриктно според сроковете, посочени в договора. Ако закъснеем, плащате по-малко

Спестявате от материали

Ние сме структурно подразделение на доставчик на строителни смеси и ви предоставяме най-добрите цени.

Начин на работа

Приложение

Нaправете онлайн запитване или се обадете на мобилен номер: +359 887 522 306

Начало на работата

Доставяме материали, оборудване, след подписване договор в уговореният срок  и започваме работа

Оглед на обекта

В рамките до три работни при вас идва специалист, който ще направи измервания за точните разходи за работа.

Междинни плащания

Междинни плащания се договарят в самото начало при подписване на настоящият договор.

Изготвяне на договор

Изготвяме договор и се договаряме с вас , В наш офис или на място при вас.

 

Приключване на работата

След приключване на работата проверявате качеството и подписвате протокол, плащате  по какъвто и да е удобен за вас начин.

Всичко е включено на 100%!

При извършване на работа с нашия материал цената включва:

Материал:

мазилка, грунд или бетонен контакт, майки, мрежа на фугите, аполайсни на дограмата

Полагане на мазилка 2 см.

Оборудване:

инсталиране на монофазна или трифазна машина/ни на обекта.

Изпердашване или изглаждане:

Подготовка на повърхността:

монтаж на аполайсни, грундиране, мантаж на ръбохранители и майки

Почистване и изхвърляне на боклука

Контакти

office@baumit-ratio-1000.com

(+359) 887 522 306

(+359) 888 783 297

гр. София; гр. Пловдив; гр. Варна; гр. Бургас; гр. Стара Загора; гр. Шумен