Гладки подове за възможно най-кратко време на ниска цена на квадратен метър.

Цени с включени труд и материали

Какво получават нашите клиенти?

Предимства:

Нашите клиенти могат да бъдат сигурни във високото качество на нашата работа. Разходите за полагане на полусуха замазка от нашата компания приятно изненадват със своя демократичен характер, но резултатът надхвърля всички очаквания: замазката се извършва възможно най-скоро, което по никакъв начин не се отразява на качеството.

Какви са предимствата на сътрудничеството с нашата компания? В процеса на работа използваме усъвършенствани технологии и висококачествено оборудване, което ни позволява перфектно да се справяме дори със сложни задачи. Резултатът говори сам за себе си, човекът получава идеално равна повърхност.

Огледа на  обекта е безплатно Услугата не е включена в цената на работата. Специалистът ще извърши необходимите изчисления за апартамент, офис или гараж или жилищна сграда и ще ви каже цената на работата Но! Ние практикуваме индивидуален подход към клиента, така че крайната цена е резултат от взаимно решение.

Цената на циментова замазка зависи от няколко показателя на избрания материал, площта на помещението и някои други. Нашата гъвкава ценова политика се допълва от висококачествена работа. Гаранцията е 5 години.

ВИЖТЕ КАК РАБОТИМ:

Искате ли да се уверите в професионализма на нашите служители?

Можете да направите това, като посетите някой от нашите обекти и наблюдавате напредъка на работата. Вижте оборудване, материали и изработка.

Ползи от работата с нас

Платете след изработка

Вие плащате за извършената работа само след като те са завършени. Без скрити надценки или етапи.

Сключваме договор за изработка

Преди започване на работа сключваме договор за СМР. Можете да сте сигурни, че всички задължения ще бъдат изпълнени.

Спазваме уговорените срокове

Ние работим стриктно според сроковете, посочени в договора. Ако закъснеем, плащате по-малко

Спестявате от материали

Ние сме структурно подразделение на доставчик на строителни смеси и ви предоставяме най-добрите цени.

Начин на работа

Приложение

Нпаравете онлайн запитване или се обадете на +359 887 522 306

Начало на работата

Доставяме материали, оборудване, след подписване договор в уговореният срок  и започваме работа

Оглед на обекта

В рамките до три работни при вас идва специалист, който ще направи измервания за точните разходи за работа.

Междинни плащания

Междинни плащания се договарят в самото начало при подписване на настоящият договор.

Изготвяне на договор

Изготвяме договор и се договаряме с вас , В наш офис или на място при вас.

 

Приключване на работата

След приключване на работата проверявате качеството и подписвате протокол, плащате  по какъвто и да е удобен за вас начин.

Всичко е включено на 100% в цената на подовата замазка!

Как протича процесът на полусуха подова замазка и какво включва?

Подравняване на замазката:

Излятият материал се изравнява на ръка, което гарантира повишена здравина и надеждност (с изключение на възможността за въздушни джобове)

Приготвеният разтвор:

Поставя на пода ,Количеството вода, използвано за приготвяне на разтвора, е строго контролирано. Гарантирано 100% съответствие на технологията.

Нивелиране:

Нивелир и лазерен нивелир ни помагат да осигурим идеално равна повърхност.

 

При полагане:

Изключена е възможността за просмукване на течност към долните етажи. Осигурено е задържане на влага, което е необходимо, за да може бетонът да изсъхне равномерно.

Довършителната фугираща смес:

Благодарение на този етап постигаме безупречно гладка повърхност, без най-малките неравности и неравности. Важно предимство на завършването на фугирането е добавената здравина на замазката.

Какъв е резултатът от прилагането на технологията?

Принципът е да се запълни покритието с бетон или цименто-пясъчен разтвор. Технологията изпълнява няколко задачи: действа като фундаментна плоча или индустриален под, използва се за изравняване на грубата основа.

Самото име „полусуха замазка“ казва, че технологията се основава на намаляване на количеството вода, необходимо за приготвяне на разтвора. Използва се минимално количество течност, чиято задача е да хидратира молекулите на цимента (трябва да се образува силна кристална връзка).

Всичко е включено на 100% в цената на подовата замазка!

Как протича процесът на полусуха подова замазка и какво включва?

Схема на работа с нас

Работата върху вашия обект ще включва следните стъпки:

1. Приложение
Оставете онлайн заявление или се обадете на +359 / 887 522 306

 

2. Извършване на оглед от наш специалист
В рамките до 3  работни дни при вас идва наш специалист, който ще направи безплатно измервания за точната цена на работата

 

3. Изготвяне на договор
Изготвяме договор с вас с точно описани цени за м2.

 

4. Начало на работата
Доставяме материали, оборудване в срок от 3 до 7 дни,  и започваме работа

 

5. Приключване на работата
След приключване на работата проверявате качеството и подписвате протокол за извършената работа, извършвате плащането всякакви по начин, удобен за вас.

Всичко е включено на 100% в цената на подовата замазка!

Как протича процесът на полусуха подова замазка и какво включва?

Често задавани въпроси:

Къде се използва технологията полусуха замазка?

Механизацията за подови настилки се използва в обществени, жилищни, промишлени, търговски и други помещения.

Каква температура трябва да се спазва при полагане  на замазка?

Не е предвидена конкретна рамка за работа през зимата. В апартаментите замазката се извършва до -10 ° C, а на големи производствени и строителни площадки нашите майстори изравняват основата при температури до -25 ° C. В този случай температурата в помещението, което се ремонтира, трябва да бъде над 5 ° C.

Трябва ли да подготвите помещенията преди строителни работи?

В началото на работата първо трябва да подготвите основата за покритие. Необходимо е да се почисти повърхността от отломки и прах. Нищо друго не е необходимо.

Колко време е необходимо да изсъхне ?

Полусухата замазка има кратък период на сушене и набор от якостни характеристики. Ходенето по пода, без да се повреди замазката, е възможно 24 часа след приключване на работата, полагане на керамични плочки за 5-7 дни, за линолеум и паркет, повърхността трябва да се държи 2-3 седмици. Времето на задържане се определя от температурата и дебелината на циментово-пясъчното покритие.

Какъв е експлоатационният живот на полусуха замазка?

Ако са изпълнени технологичните условия и се полагат подходящи грижи в началния етап, времето на работа по принцип няма граници. Ресурсът на якост и устойчивост на износване традиционно е силната страна на покритието.

Кое е най-малкото количество за поръчка?

Фирмата ще изпълни заявления за полагане на замазка с помощта на механизационно оборудване от 50 м2. Прилагането на този метод за по-малки площи не е икономически ефективно. Това се дължи на значителните разходи за транспортиране на материални ресурси и специално оборудване. Цената на замазката намалява с увеличаване на площта.

Какви разлики във височината са допустими по време на работа?

Въз основа на строителните норми и разпоредби за проектиране на пода, разстоянието между покритието и 2-метровата контролна лента не трябва да бъде повече от 4 mm. По време на производството на произведения, компанията дава гаранция за двукратно намаляване на клирънса, отколкото е предвидено в стандартите. Просветът в резултат на измерването няма да надвишава 2 mm.

Какви грижи са необходими за полусуха замазка?

Трябва да се погрижите само през първата седмица. Цел: не позволявайте на повърхността да изсъхне през първите дни след края на работата. Първоначално навлажнете покритието, като използвате 1 литър вода на 3-4 м2 повърхност. Избягвайте течения през първите три дни, изолирайте влажната замазка с обикновен полиетилен.

Какво е натоварването на пода?

Полусуха замазка с дебелина 1 см носи налягане от 22-25 кг / м2, тоест с покритие от 6 см, натоварването ще бъде 132 кг / м2. При ръчния метод за извършване на работа без механизация теглото и налягането на покритието ще бъдат равни на полусухата замазка.

Кога става необходимо да се използва полусуха замазка?

При наличие на значителни разлики във височината на пода, изисквания за създаване на етажи на много нива, минимизиране на времевите и парични разходи при постоянно високо ниво на работа.

Какви материали се използват при монтиране на полусуха замазка?

Решението съдържа:

  • клас цимент M500;
  • полипропиленови влакна (фибри);
  • измит пясък с груба фракция (клас 1, размер на частиците 2,5-3 mm);
  • малко количество вода;
  • полиетилен;
  • лента за разширяване на амортисьора.

Фибрите служат като подсилващ компонент, който спомага за увеличаване на якостните характеристики на замазката. За да се предотврати изсъхването на замазката, върху основата на бъдещото покритие се полага полиетилен. Разширителната лента, фиксирана по долния ръб на стените в границите на помещението, предотвратява образуването на пукнатини в покритието, които могат да възникнат по време на деформации на свиване или температурни колебания. Също така се използват специални добавки за увеличаване на якостните или пластифициращите характеристики.
Целият материал е включен в цената на работата .

Контакти

office@baumit-ratio-1000.com

(+359) 887 522 306

(+359) 888 783 297

гр. София; гр. Пловдив; гр. Варна; гр. Бургас; гр. Стара Загора; гр. Шумен